Levertijd & Verzendkosten

Levertijd

Na ontvangst van jouw bestelling gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om deze feestelijk in te pakken en te versturen. Pakketten worden altijd met PostNL verzonden. Wanneer je bestelling is verzonden, ontvang je hierover een e-mail met een track&trace code.  

Bestellingen worden altijd verzonden binnen 3-4 werkdagen. Na aanbieding van de verzending gelden de bezorg voorwaarden van de vervoerder. Villamila kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de overschrijding van de aangegeven levertijden, beschadiging of verlies van de zending. 

Houd er rekening mee dat dit anders is als je op vrijdagavond, zaterdag of zondag besteld, meestal wordt de bestelling dan pas op dinsdag geleverd. Tijdens feestdagen kan het bij PostNL drukker zijn dan normaal dus houd er dan ook rekening mee dat je bestelling een aantal dagen langer onderweg is dan normaal. 

Mocht je bestelling niet tijdig binnen komen dan verwacht, stuur dan even een mailtje naar Klantenservice@villamila.nl zodat wij contact kunnen opnemen met de pakketdienst en jou daarna kunnen informeren. 

Verzendkosten

Voor alle bestellingen binnen Nederland met een bestelbedrag onder de €50,- geldt een vast verzendtarief van € 6,95. Bestel je voor meer dan €50,- dan betaal je geen verzendkosten. Wij verzenden alle producten met PostNL pakketpost met een Track & Trade code. Nadat het pakketje is overgedragen aan Postnl ontvang je een mailtje met deze code. Het pakket zou dan binnen 24 uur bij je geleverd moeten worden. Dit is natuurlijk wel onder voorbehoud.  

Voor bestellingen naar België toe geldt onder de 65 euro een vast verzendtarief van €12,95. Dit geldt voor pakketten tot 2 kg. Een pakket met een gewicht tussen de 2-5 kg bedraagt €19,50. Bestel je voor meer dan €65,- dan betaal je geen verzendkosten.