Retourneren & Ruilen

Retourneren

Voldoet je bestelling niet aan je verwachting, dan heb je het recht het artikel, zonder opgaaf van redenen, binnen 14 dagen retour te melden. Deze tijd gaat in op de dag dat je de bestelling hebt ontvangen. Na deze melding heb je nogmaals 14 dagen de tijd om de bestelling retour te zenden naar Villamila.

Wanneer de bestelling in goede staat is ontvangen wordt het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten, maar exclusief de verzendkosten van retourzending binnen 14 dagen op je bankrekening overgemaakt.

Hoe te retourneren?

Wanneer je een artikel wilt retourneren, Vul dan het retourformulier die je hieronder kunt vinden in. Per mail ontvang je een verzendlabel. Artikelen moeten via de originele verpakking teruggestuurd worden. Pak het artikel of de artikelen die je retour stuurt goed in. Plak het verzendlabel over de originele verzendlabel heen zodat deze niet meer zichtbaar is. Breng daarna het pakket naar een post nl punt bij jou in de buurt.  We adviseren je om het verzendbewijs altijd goed te bewaren totdat wij de retournering hebben verwerkt!

Het artikel dient binnen 14 dagen in de originele staat en onbeschadigd retour te worden gestuurd. Beschadigde, gebruikte of bevuilde artikelen en onjuiste frankering worden niet geaccepteerd en kunnen wij niet in behandeling nemen.

Ruilen

Wil je je online aankoop ruilen voor een ander item? Ook dat is geen probleem. Retourneer je aankoop zoals hierboven is aangegeven en plaats een nieuwe bestelling in de webshop. De verzendkosten die je maakt om je bestelling terug te sturen worden niet door Villamila vergoedt en zijn dus voor eigen rekening. We adviseren je om het verzendbewijs altijd goed te bewaren totdat wij de retournering hebben verwerkt!

Retourformulier
Reden retour

Retour adres

Villamila
Kobbeflecht 81
9254 AC Hurdegaryp